Lisenssi

Suomen Krav Maga Liitto tarjoaa jäsenseurojensa harjoittelijoille lisenssivakuutusta turvaamaan harjoituksissa mahdollisesti sattuvia vahinkoja. Lisenssin omaavat henkilöt saavat myös etua osallistuessaan liiton järjestämiin tapahtumiin.

Suomen Krav Maga Liitolla on Suomen Potkunyrkkeilyliiton kanssa yhteistyössä lisenssi, jonka jokainen Suomen Krav Maga liiton jäsenseurassa harjoitteleva henkilö voi erikseen hankkia.

Lisenssin tulee olla voimassa tasokokeissa. Lisäksi harjoittelijalla tulee olla krav maga harjoittelun kattava vakuutus ja todistus tästä tasokokeissa.

Lisenssin hankkiminen

Lisenssin ja vakuutuksen voit hankkia osoitteesta Suomisport.fi 

Muista tulostaa verkkopankista maksutapahtuma todisteeksi maksetusta lisenssivakuutuksesta.

Ohjeet Palvelun Käyttöön

  1. Täytä henkilötiedot
  2. Valitse H-lisenssi. Valitse seuraavaksi oma seurasi valikosta. Seurasi nimi saattaa ilmetä listalla kahteen kertaan, jos seurassanne on myös potkunyrkkeilytoimintaa. Tällöin sinun tulee valitse se, jonka perässä on /KM. Paina seuraavaksi Vakuutusehtojen hyväksyminen -nappia.
  3. Klikkaa vakuutusehdot hyväksytyksi (jahka olet lukenut ja hyväksynyt ne). Paina seuraavaksi Maksutavan valinta -nappia.
  4. Valitse haluamasi pankki verkkomaksua varten tai tulosta lasku painamalla Tulostettava lasku -painiketta. Jos valitset laskun tulostuksen, voit maksaa valitsemasi lisenssin myöhemmin. Jos käytät verkkomaksua, niin muista palata pankin sivuilta myyjän palveluun, jotta maksetun lisenssisi tiedot rekisteröityvät heti oikein. Muista käyttää viitenumeroa, jotta maksu kohdistuu juuri sinulle. Vakuutus on voimassa maksupäivänä klo 24 alkaen.